مجله کافی تایم

طرز تهیه قهوه اسپرسو در خانه به صورت حرفه ای

قهوه اسپرسو

کافی تایم :: قهوه اسپرسو یکی از پرطرفدارترین و مجبوبترین انواع قهوه به شمار می رود. ما در این مطلب قصد داریم آموزش روش صحیح و حرفه ای تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات در خانه را به شما آموزش دهیم.

در کنار مطالعه این مطلب پیشنهاد میکنیم مطلب دیگر ما با عنوان ” قهوه اسپرسو چیست؟ “ را حتما مطالعه کنید.

قهوه اسپرسو به دلیل آماده شدن در مدت زمان کمتر نسبت به سایر قهوه ها ، عطر دلنشین و غلظت مناسب در خروجی و همچنین تاثیر بالا و سریع بر بدن مخصوصا در رسیدن به آرامش و رفع خستگی به یکی از محبوب ترین انواع دم آوری قهوه در ایران و دنیا تبدیل شده است.

درباره خواص و مضرات قهوه اسپرسو در آینده مطالب خواندنی و معتبری را منتشر خواهیم کرد. پس پیگیر مجله کافی تایم باشید!

آموزش تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات

اولین نکته ای را که در مورد قهوه اسپرسو و دم آوری آن در موکاپات باید به خاطر داشته باشید نوع آسیاب و رست قهوه است.

ما در کافی تایم با دستگاه ی پیشرفته و با درخواست شما، دانه های قهوه را همانند دیگر دستگاه ها ، مخصوص موکاپات نیز آماده و بسته بندی میکنیم.

دستگاه موکاپات شامل 3 قسمت است :

  • محفظه ی پایینی که محل ذخیره ی آب است
  • فیلتر قیفی شکل که قهوه در آن قرار میگیرد
  • محفظه ی بالایی که قهوه ی دم آوری شده پس از عبور از مجرای مخصوص در آن قرار میگیرد

موکاپات

 

طرز اسفاده از موکاپات

  • ابتدا محفظه پایینی را تا زیر سوپاپ اطمینان با آب سرد پر کنید.
  • پس از آن فیلتر قیفی شکل را در محل خود یعنی روی محفظه پایینی قرار دهید و با پودر قهوه پر کنید (دقت داشته باشید که این عمل را به آرامی انجام دهید و از فشار دادن و پرس کردن قهوه خود داری کنید)
  • پس از پر کردن فیلتر به آرامی سطح آن را صاف کنید و بدون تکان دادن ، محفظه بالایی را روی دستگاه پیچ کرده و آن را روی گاز قرار دهید.
  • در ابتدا به مدت 10 ثانیه شعله را بالا ببرید تا موکاپات کاملا گرم شود و سپس آن را روی حالت ملایم قرار دهید. دقت کنید شعله نباید خیلی کم یا زیاد باشد.
  • پس از چند دقیقه آب موجود در محفظه پایینی جوش آمده و با فشار از داخل فیلتر عبور کرده و پس از عصاره گیری از پودر قهوه و عبور از لوله مخصوص در ظرف محفظه بالایی جمع می‌شود
  • پس از آن که تمام آب به محفظه بالایی انتقال پیدا کرد موکاپات را از روی شعله بردارید. هم اکنون قهوه اسپرسو شما آماده ریختن در فنجان است.

اما یک نکته برای حرفه ای ها

دقت داشته باشید بهتر است پیش از ریختن قهوه در فنجان یکبار آب جوش را در فنجان ریخته و آن را خالی کنید. دلیل این کار، هم دما شدن فنجان شما با قهوه است.

حالا می توانید قهوه خود را در فنجان بریزید ، حتما از عطر و طعم قهوه اسپرسو لذت خواهید برد!

شما در کافی تایم می توانید بهترین ترکیب قهوه مخصوص خود را انتخاب کنید، چرا که برای تهیه قهوه اسپرسو بهتر است از ترکیب دانه های مختلف قهوه استفاده شود. معمولا ترکیب دانه ها برای موارد و ذائقه های مختلف، فرمول پیچیده و حرفه ای دارد.

در آینده مطلبی در مورد انواع ترکیب ها و اینکه چه نوع ترکیبی مناسب شماست منتشر خواهد شد. مجله کافی تایم را همواره دنبال کنید!

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها